Daito Links
Daito
Daito
  Bedrijfsprofiel   Security   Recherche   Opleidingen   Risk Management   Nieuws   Contact  BEDRIJFSPROFIEL

DAITO is een dynamische maar beslist ook een ‘No-Nonsens’ onderneming, gespecialiseerd in de realisatie en renovatie van security- en risk managementsystemen en de uitvoering van de meest uiteenlopende beveiligingsopdrachten. Deze activiteiten verrichten wij voor het bedrijven, instellingen en overheden maar ook voor het internationaal acterende bedrijfsleven.

Onze activiteiten verrichten wij op basis van allround vakmanschap, opleiding en jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in nagenoeg alle disciplines binnen het pallet van security- en risk management. Deze activiteiten zijn preventief en/of repressief van karakter en moeten gezien worden als een specifiek managementtool om uw bedrijfsactiviteiten ongestoord uit te kunnen voeren, op te zetten of te herstellen.

Met onze specifieke deskundigheid en mondiaal netwerk van protectie specialisten, adviseren wij het top management, schrijven en ontwerpen wij het beveiligingsbeleid of verrichten wij onze activiteiten binnen de wettelijke kaders binnen het verzorgingsgebied of land waar wij opereren.


 Doelstelling

Het is onze doelstelling om voor onze opdrachtgevers een maximale bedrijfsweerbaarheid te kunnen verkrijgen. Wij zijn hen daartoe van dienst met onder meer diensten en advies bij;

■  Training & Educational Programs 
■  High Risk Security 
  Risk- Security Management 
■  Investigations


 
Management

Eigenaar Ron Segboer is sinds 1983 actief binnen de securitybranche en bleef daarin geen onbekende. Hij doorliep diverse functies binnen security-en rechercheorganisaties zoals die van hoofd beveiliging, operationeel  manager en directeur en later ook als CSO (Chief Security Officer) bij een mondiaal actieve Maritieme Beveiligingsorganisatie. Hij was eerder onder meer initiatiefnemer tot het Register Docent Gevaarsbeheersing en wordt binnen de securitybranche gezien als een specialist op het terrein van agressie- en geweldsbeheersing. Hij is tevens examinator binnen de beveiligingsbranche en vanwege zijn uitgebreide en specifieke kennis is hij regelmatig als consultant ook voor andere beveiligingsondernemingen actief.  Company Statement

DAITO is een dienstverlenend bedrijf. Wij verplichten onszelf om onze opdrachtgevers en partners altijd met volle toewijding en met de best mogelijke oplossingen van dienst te zijn. Wij realiseren ons dat dit uitsluitend kan door met respect van waarden, normen en wet- en regelgeving te opereren in elk gebied waar wij onze dienstverlening verrichten.


 Integriteit

Wij zien op de diverse websites en folders van diverse bedrijven veel geschreven over integriteit en in het bijzonder hoe integer die bedrijven wel niet zijn. In hun folders en op hun websites......, vaak naast de vermelding wie hun opdrachtgevers zijn. Wij doen daar niet aan mee. Wij bestaan namelijk door extreem integer te zijn en dus leest u daar bij DAITO publiekelijk verder niets over.

Wij schrijven daarom ook niets over de door ons verrichte diensten voor onze opdrachtgevers. Over u... of over uw organisatie dus. Hoewel wij al diverse keren zijn gewezen om dit toch te vermelden doen wij dit niet, ook al zou dit commercieel gezien handiger zijn. Wij vinden dat relatief en verder dat zoiets schadelijk kan zijn. Daarnaast zijn wij nadrukkelijk een 'no-nonsens' company en weten wij als geen ander wat 'window dressing' is. Dat neemt overigens niet weg dat wij trots zijn op veel van de door ons verrichte werkzaamheden en verkregen rendementsfactor voor onze opdrachtgevers. 
Daito
Home Contact Print Disclaimer Links Ontwerp en ontwikkeling: Avant Internet BV Dordrecht